Handelsbetingelser

 

 

 

Handelsbetingelser hos Poesy Patterns

 

Generelle oplysninger

 

Poesy Patterns
Fasanvej 88
9700 Brønderslev
CVR nr.: 27043666

Email: poesypatterns@gmail.com

 

 

Priser

Hos Poesy Patterns er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Der tages forbehold for udsolgte varer, pris- og tastefejl.

 

 

 

Betaling

Poesy Patterns modtager betaling med VISA, Mastercard, PayPal, American Express, Apple Pay, Google Pay, Maestro og Shop Pay.
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og incl. moms. 

 

 

Levering

 

Digitale produkter bliver sendt på mail med det samme.

 

Fysiske produkter:

Vi tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 14 samme dag. Ordre herefter, sendes næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark med DAO.

Fragtpriser fra 49 kr.

Fri fragt over 500 kr.

Varer vil blive leveret på leveringsadressen eller pakkeshoppen der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland..

Din vare vil blive afsendt 1-3 hverdage efter bestillingen.

 

 

Reklamationsret

 

Digitale produkter tages ikke retur.

 

Fysiske produkter:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:


Poesy Patterns
Fasanvej 88
9700 Brønderslev


Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du tage kontakt til Poesy Patterns på mail eller telefon.

 

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
I følge købeloven er der ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.
Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på poesypatterns@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende til:


Poesy Patterns
Fasanvej 88
9700 Brønderslev

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:


- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og til vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering
Hvis plomberingen er brudt, er varen taget i brug, og kan ikke returneres.
Ved værdiforringelse af varen tilbage betales kun en del af beløbet. Beløbet afhænger af standen af varen og værdiforringelsen vurderes af sælger.

 

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

 

Copyright & licens

Poesy Patterns symønstre er til personligt brug, og må ikke kopieres eller anvendes i erhvervsmæssig øjemed, uden tilladelse. 

Jeg har besluttet mig for at fjerne licens fra mine symønstre, gældene for hobbysyere, enkeltmandsvirksomheder og andre små virksomheder.

Det gælder kun for salg af opsyet tøj og naturligvis ikke, for selve symønsteret, det må stadig ikke kopieres og sælges.

Det betyder at du nu gerne må sy tøj, og bagefter sælge det på et marked, din webshop eller på sociale medier.

Før var det nødvendigt at købe en licens for at kunne gøre det.

Hvis du skal i gang med en større produktion, vil du stadig skulle købe licens. Grænsen går ved, om du selv syer tøjet, eller du betaler andre for at gøre det for dig.

De eneste krav er, at du skal spørge mig først ( jeg siger næsten helt sikkert ja :-D) og at du skriver hvilket mønster du har brugt, der hvor du sælger tøjet.

Så send mig en mail hvis du gerne vil bruge et af mine symønstre, og fortæl lidt om hvem du er, hvad du vil sy og hvor du vil sælge det, og så sender jeg mere info til dig.

Større produktioner

Hvis du skal i gang med en større produktion, hvor du ikke selv syer modellerne op, men får det gjort på en systue eller fabrik, har du mulighed for at købe en licens til et symønster og på den måde få flere rettigheder.

Med køb af en licens til et symønster, får du tilladelse til at producere og sælge beklædningsdele i større mængder, syet op efter det aktuelle mønster.

Ved køb af en licens er det dog stadig ikke tilladt at kopiere symønsteret.

Ved aftalens indgåelse vil du få begrænsningerne for brugen af symønsteret tydeligt forklaret, så du ikke er i tvivl om hvad der er tilladt.

Prisen på licensen og begrænsningerne afhænger af symønster, og hvilken type produktion der er tale om.

 

Alle billeder og digitale produkter på denne webshop tilhører Poesy Patterns og må ikke kopieres.

Kontakt Poesy Patterns for yderlig information.

 

 

Persondatapolitik

 

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Poesy Patterns.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Poesy Patterns indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

 

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. 
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse 

 

 

Cookie- og privatlivspolitik hos Poesy patterns

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

 

 

Poesy Patterns tager forbehold for prisfejl og trykfejl

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk